سَم مهلک در کمین علاقه مندان به شیر عسل داغ

عسل، شیرین کننده ای طبیعی است که به نظر برخی می گویند، عسل خاصیت درمانی هم دارد و چون شیرینی اش طبیعی است می توان بدون هیچ محدودیتی از آن استفاده کرد اما ممکن است در برخی از موارد تصورات درباره این ماده غذایی اشتباه باشد. برای روشن شدن موضوع سعی کردیم در گفت وگو با عضو کمیته صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران در رابطه با خواص واقعی عسل اطلاعات بیشتری کسب کنیم که در ادامه می توانید شرح این گفت وگو را بخوانید.عسل

عضو کمیته صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران با اشاره به خواص و منابع قندی موجود در عسل، در مورد مصرف درست این عصاره شیرین توضیحاتی داد.

ادامه مطلب

راهکار برای داشتن قلبی سالم وقوی

سَم مهلک در کمین علاقه مندان به شیر عسل داغ

مصرف زرد چوبه باعث جلوگیری از بیماریهای قلبی می شود

عسل ,غذایی ,وگو ,کمیته ,عضو ,خواص ,صنایع غذایی ,کمیته صنایع ,عضو کمیته ,طبیعی است ,سَم مهلک ,انجمن مدیریت کیفیت ,مدیریت کیفیت ایران ,غذایی انجمن مدیریت ,صنایع غذایی انجمن

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ویکی پلاست حفاظ رودیواری کارشناسی گرافیک و ارتباط تصویری دانستنی های فرش ماشینی معرفی کتاب های مهدویت طنز دانایی کافه نون رنگی شبیهِ نور شوکوسئو ناگفته های پنهان زندگی